Beoordelingen van Delightful Amersfoort

Recente recensies

3.0
Maikel
24 september 2022

Waar er normaal nog wel eens wat vergeten werd bij een bestelling wordt er nu helemaal niet meer bezorgd. Na 2x ( en al anderhalf uur na bezorgmoment) bellen werd er verzekert dat de bestelling er aan zou komen. Weer drie kwartier later wordt er niet meer opgenomen en wordt je doorgeschakeld naar een andere vestiging. Deze vestiging kan enkel helpen met de annulering van de bestelling. Al met al een waardeloze service. Graag zie ik mij geld retour komen.

Oz
3 september 2022
Jelle Tempelman
27 augustus 2022

De wafels waren erg lekker en groot. Voor de volgende keer weten we dat 1 wafel voor 2 personen genoeg is ;). Bezorging duurde meer dan een uur, wat erg lang was, maar hier wel excuus voor gekregen en gratis drinken ter compensatie. Aan de klantvriendelijkheid valt dus niets aan te merken. Wellicht overbodig omdat dit niet te voorkomen is, maar de wafels waren na bezorging niet erg netjes. De aardbeien zaten tegen de deksel en de randen van de doos, en de saus was naar 1 kant gelopen. Maar dit was door ons snel te verhelpen door het even te verspreiden. Volgende keer komen we langs om de heerlijke wafels te eten! Tot dan ;)

Brian Ottens
31 juli 2022

Na ca 10 min bestelling gedaan te hebben werd ik gebeld dat er bepaalde dingen van mijn bestelling niet aanwezig/klaar waren. Zoals de chocolade taart, als alternatief was er alleen nog cheesecake. Na een aantal minuten wederom gebeld dat de basis voor een andere cake ook niet beschikbaar was. Uiteindelijk bestelling geleverd gekregen leek het alsof van de cheesecake de bodem miste. Smaak was ook niet optimaal, proefte voornamelijk wat karton. Ook leek het alsof 1 alternatief van de chocolade M&M cake in de doos gegooid was. Aan de andere kant; de wafel was wel goed gelukt en smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk-Jan
30 juli 2022

Met regelmaat bestel ik in de avond een ijsje en milkshake. Prima kwaliteit echter is de hoeveelheid zeer wisselend. De bezorging was dit keer zeer snel, normaliter minimaal een uur wachten. Vanavond kreeg ik het ijs en milkshake in kartonnen koffie bekertjes die waren dicht getapet met ducktape. De milkshake was zeer weinig voor de prijs die je betaald. Helaas slecht telefonische bereikbaar. Of ik hier nu weer zou bestellen weet ik niet.

Abdul
16 juli 2022
Wesley
11 juni 2022

Vond de wafel wat aan de harde kant. Had als topping onder andere kinderbueno. Hiervan zat er helaas maar 1 op. Had ik wat meer van verwacht. Heb wel eens een betere wafel van jullie gehad.

Ivo Beekers
5 juni 2022

Na 1 uur gebeld: we komen er snel aan het is druk Na 1,5 uur maar weer gebeld: we zijn net voor u bezig 5 minuten later: we hebben meerdere dingen niet meer van uw bestelling Daarna order maar gecanceld want de kids moesten naar bed. Zeggen ze dat ik dan een week later pas geld terug gestort krijg. Waardeloos dit, echt nooit meer hier bestellen op deze manier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dilek
27 mei 2022

Ijs was lekker.. verder oke..

B
21 mei 2022

De wafel smaakte echt nergens naar. Moeilijk te eten omdat t droog en hard is.

Soria
20 mei 2022

Op de zaak kreeg we een nette waffels, We hadden kinder bueno besteld we kregen alleen onderlaag ervan. Dat was jammer.

Lhr
10 mei 2022

Super lekker!! Mijn nieuwe favo spot. Het is ook nog eens vegan. Medewerker ook erg vriendelijk en behulpzaam

Paula
18 april 2022

Ik schrijf niet graag een slechte review, maar ik ben echt ontevreden over deze zaak. Nadat ik gebeld werd op het verwachte bezorgmoment over dat een product niet op voorraad was, in zeer moeilijk te verstaan Engels, heeft het nog anderhalf uur geduurd voordat ik mijn bestelling in huis had. In totaal heeft het zo'n 2,5 uur geduurd! De kwaliteit van de wafels met fruit en chocola was wel goed. Maar beide wafelbroodjes waren heel karig belegd en droog, we hebben ze niet helemaal opgegeten.

Samantha
16 april 2022

Altijd lekker! De bezorging werd ook gedaan door een aardige vent

Marjolein
11 april 2022

Niet gekregen wat ik besteld had, maar ivm bezoek geen tijd om dat nog te veranderen. Chocoladetaart was erg droog

Diana
3 maart 2022

Het was even wat rommelig maar wat hebben jullie toch mooite gedaan. Toen dochter maar niet alleen het hoorntje kreeg waar ze op gewacht heeft, zijn haar bijnaar de oogen uitgevallen. Hartstikke bedankt voor mijn dolblij kind.

…
24 februari 2022

Helaas dik 2 uur moeten wachten op de bestelling. Eten was koud ijs lag door de tas heen. Jammer want goedkoop is het niet.

Irene
21 februari 2022

Meer dan 2,5 uur gewacht op bestelling. Bezorger wel heel aardig.

Eef
17 februari 2022

Zoveel keus en het is heerlijk en vers

Justyna
5 februari 2022

Very nice woman which help me choose cake and she tried very hard to make everything how I want. Cake in taste perfect. Price also good. I'm very happy and for sure I will come back

Sally pittman
23 januari 2022
Don
20 januari 2022

Al 3 dagen aan het wachten op onze bestelling (2 ijsjes), wel betaald nog steeds niks ontvangen. Op de site staat dat jullie bereikbaar zijn op een 06 nummer nou die kunnen ze er beter niet op vermelden want er word toch nooit opgenomen dus nu hebben we ook ons geld nog niet terug gehad. Kansloze zaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shaima
17 januari 2022

Ik heb een bestelling geplaatst en betaald. Toen het mij te lang duurde heb ik jullie gebeld. Er werd niet opgenomen en ik kreeg iedere keer de voicemail. In de voicemail kreeg ik te horen dat jullie gesloten waren. Ik vind het heel jammer dat ik daar achter kom na dat ik besteld heb. Heel raar dat de bestelling ook gewoon doorgaat naar betalen als jullie niet open zijn. Ik wil mijn geld terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
16 januari 2022

Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ik bestel hier vaak maar dit slaat echt alles. We hadden hier echt helemaal zin in, worden we gebeld; de accu van de elektrische fietsen zijn leeg en we hebben geen opladen. Wat een slechte smoes, overigens woonde ik op 5 a 10 minuten fietsen van de winkel. Waarop ik zei kunnen jullie het niet fietsend brengen? Twee mensen gesproken allemaal heel erg moeilijk en toen gingen ze het toch maar doen. Het melk koekjes deeg was blijkbaar op, kan uiteraard gebeuren. Dus zouden ze puur voor ons erin doen. Het ene bakje was zo weinig… en de andere was niet eens wat we bestelt hadden. Kinder bueno had ik zeker niet aangeklikt… echt een beetje een teleurstelling en vooral de onprofessionele houding van het personeel schoot mij mega in het verkeerde keelgat. Zonde van deze altijd goede tent.

Marjolein
16 januari 2022

Gisteren een bestelling geplaatst. Na ruim een uur eens gebeld met de vraag hoe lang het nog zou duren: 1e telefoonnummer op de website is niet in gebruik, nr via google wel. Er wordt opgenomen: de bezorger is net vertrokken en komt er zo aan. Ruim een half uur later nog geen bezorger te bekennen... toch weer eens bellen: he, onbereikbaar! Terwijl ze nog een half uur open zouden moeten zijn. Nog 3 pogingen gedaan, daarna voicemail ingesproken met de verwachting dat ik de volgende dag mijn geld terug krijg, mocht er niks meer bezorgd worden. Geen bezorger (en dus geen taart) meer gezien, dus ben benieuwd wat ik straks te horen krijg als ik bel

Priscilla
15 januari 2022

Helaas is mijn bestelling nooit bezorgd. Je kan totaal geen contact net hun krijgen. Je wordt ook niet gebeld en heb de hele avond op mijn bestelling zitten wachten. Had hem ookal betaald zou fijn zijn als er dan contact met je op genomen wordt of je hun fatsoenlijk kan bereiken want ik probeer regelmatig te bellen maar beide nummers kloppen gewoon niet. Wad altijd erg fan van jullie maar steeds vaker is het niet goed!

Lau
8 januari 2022

Altijd lekkere wafels, normaal is bezorging wat traag maar deze keer viel het mee! Wafel en sundae waren lekker, hoewel de sundae toch wel erg prijzig was voor wat het is. Wafel bestel ik zeker nog eens!

van V.
21 december 2021

Lekkere wafels, helaas de bolletjes ijs vergeten.

Marjolein
12 december 2021

Wat een heerlijke taarten!!!

Ilse
1 december 2021

Heb meer dan een uur op mijn bestelling moeten wachten vanaf het moment dat ze zeiden dat mijn bestelling eraan zal komen, Belde op en het bleek dat zij de verkeerde bestelling hadden mee gegeven aan iemand anders. Ben niet gebeld door hen zelf kreeg hierdoor wat gratis maar de communicatie is niet erg goed. Uiteindelijk wel netjes bezorgd

Anoniem
20 november 2021

Alles overhoop. Alles koud. Helft van de bestelling miste. Nooit meer!

Manon
14 november 2021

Ik bestel wel vaker hier maar dit keer een grote teleurstelling. Het koekje was niet te eten, ik had bevroren koekjesdeeg bestelt maar dit waren 3 bollen in een zakje. Opzich prima maar 1 was er half gesmolten en moest ik bijna uit het zakje likken. Ook had ik een milkshake die het lekkerste was van de hele bestelling . Op de site stond neem slagroom extra dus ik dacht nou waarom niet. Had ik beter niet kunnen doen want je betaalt extra en krijgt het toch niet. Bezorging was een jongetje van 12 die het zakje van mijn milkshake al kapot geknepen had dus was blij dat dat heel overgekomen was. Volgende keer bestel ik wel bij de b&j winkel of rij ik naar de supermarkt ofzo.

Roxane
13 november 2021

besteld om: 20:30 Verwachte bezorgtijden: 21:15 bezorgd:22:00 Na 1,5 uur gewacht te hebben werd het bezorgd. De wafels waren teleurstellend. Alles lag geschud door de doos. Het ijs was oké. Bij bezorging gevraagd niet aan te bellen maar te kloppen. Helaas had de bezorger dit niet gelezen…

Anne
11 november 2021
Ilse
10 november 2021

Bezorging was snel, Wij bestelde om 21:21 aan de laten kan dat was ook wel te merken aan de versheid van het eten. Crêpe was redelijk taai verder wel erg lekker maar dat is wel een min puntje zo ook hetzelfde bij de wafel

Daniella
18 oktober 2021

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniella
12 oktober 2021

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit de lekkerste desserts zijn.

Sas
1 oktober 2021

Leuk dat je een e-mail krijgt met de vraag hoe de bestelling was. Echter heb ik om 10:33 een bestelling geplaats en nog niks ontvangen (14:04). Telefonisch zijn jullie niet te bereiken en via fb zullen na 48 uur reageren....

M.
10 september 2021

Voor mij de laatste keer. Niet omdat ik perongelijk de verkeerde bestelling heb gehad ( wat denk ik komt omdat alle namen nogal op elkaar lijken). Maar omdat de wafel niet vers proefde. Het had een rare bittere nasmaak en proefde alsof een wafel van gisteren weer warm was gemaakt. Heb de toppings eraf gegeten en de wafel is zo naar de kliko gegaan. Verder waren ze aardig aan de telefoon maar niet creatief genoeg om een oplossing voor de verkeerde bestelling te bedenken.

Jan
23 augustus 2021

Meerdere keren hier besteld in de hoop dat het eens goed gedaan wordt. Nou, een en al drama. Bij bezorging komt er een jochie aan de deur die hoogstwaarschijnlijk z.s.m. klaar wil zijn waardoor de milkshake ondersteboven ligt en daardoor de cake doordrenkt is met milkshake. De cake overigens was toch al in het bakje gesodemieterd. Even bellen, nieuwe werd bezorgd, dit keer door een volwassen vent. Bestelling was nu oké, maar een excuses? Ho maar. Top service. Walgelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne van Ewijk
17 augustus 2021

Ben regelmatig hier iets gaan eten of drinken. Vandaag vielen me dingen op die ik niet eerder gezien heb. Op het toilet was de spuitbus leeg en er was geen zeep (corona?) Nadat ik dit gemeld had werd er gezegd dat ze inderdaad op waren, apart! Trap en enkele tafels niet echt schoon, jammer. Meiden die werkten zijn absoluut aardig en netjes maar wel luidruchtig aanwezig. Over het algemeen vind ik de kwaliteit achteruit gaan, zonde want het is een leuk restaurantje met een perfecte ligging. Of ik er nu weer heen zal gaan betwijfel ik.

Ik
12 augustus 2021

Veelsteduur, ik nam een ontbijtbowl. Kreeg zo weinig fruit erop , presentatie was ook 10x nix. Voor bijna €9 ??!! Hoedan!

E
8 augustus 2021

Ik miste twee toppings en alles lag door elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loïs
8 augustus 2021

Beetje teleurgesteld, duurde lang voordat we de bestelling kregen (zaten gewoon in de winkel, duurde ong. 45min.). En de bestelling klopte niet, we kregen de helft van wat we besteld hadden helaas.

Karin
8 augustus 2021

Ik vond het jammer dat het ruim een uur duurde voordat het bezorgd was. Ik kan me voorstellen dat het ook gewoon lastig is om dergelijke toetjes netjes te bezorgen maar alles was door de doosjes heen verspreid. De slagroom die ik had besteld ontbrak. Het ijs en de cookie dough waren lekker maar de wafels hadden weinig smaak.

Manon
3 augustus 2021

Taartje kwam helemaal kapot aan. Maar smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Orissa Vellekoop
2 augustus 2021

Was lekker! Goede sfeer

Sara
2 augustus 2021

Ik ben het gewend om bij jullie te bestellen, maar dit keer viel het enorm tegen. De wafel was nattig, de chocoladesaus was minimaal en waterig. Erg jammer, want normaal ben ik altijd wel tevreden. Bezorging was wel prima, vriendelijke jongen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
1 augustus 2021
Anne
31 juli 2021

Wafel was iets aan de droge kant en sommige beleggen vielen wat weg tegen de grootte van de wafel.

Romy
30 juli 2021

De ijskoffie had geen ijsklontjes meer bij aankomst. Daarnaast was het tijdens de rit naar mijn huis toe volledig gaan lekken en kwam het lekkend aan in een zakje (voor mijn deur lekte het zo aan de onderkant eruit). Ik heb nu al erg vaak besteld bij jullie, maar er gaat letterlijk ALTIJD iets mis, het is echt bizar! Iedere keer na een tijd denk ik, ik geef het weer een kans, maar dit is voorlopig echt de laatste keer. Probeer echt iets te verbeteren.. want dit kost jullie klanten sorry.

Marjolein
29 juli 2021

Erg lekker! Zeker weer bestellen.

Kirsten
28 juli 2021

Super slechte service. Ik had een taartje besteld en kreeg ipv mijn bestelde taartje een taaie, harde wafel waar alle ingrediënten die op het taartje hadden moeten zitten op zijn gegooid. De postbezorger was al weg dus ik kon niet aangeven dat dit niet mijn bestelling was. Ik heb toen geprobeerd te bellen en te mailen met Delightful Desserts maar het telefoonnummer is niet in gebruik en het mailadres ook niet (ik kreeg een failure-melding terug). In andere woorden: er is dus geen enkele manier om te communiceren met ze. De wafel heb ik weg moeten gooien omdat deze super hard en taai was, daar gaat 8 euro. Ik bestelde hier regelmatig en het was eigenlijk altijd goed en lekker, tot de laatste 2 keer. Vorige keer kreeg ik wel de taart maar was het een mini stukje die zeker 1 a 2 dagen oud was. Heel inconsequent, jammer jongens! Ik koop hier niet meer.

Marina
24 juli 2021

Lekker ijs! En de milkshake was top!

Jara
18 juli 2021

Om te smullen

Guy
16 juli 2021

Super aardige chef dat alles perfect regeld! Hartelijk bedankt. Guus.

Anne
12 juli 2021

De carrot cake was weer lekker! De bezorging duurde wel een uur en de botercrème vloog uit de bocht in de doos, maar de smaak maakte het helemaal goed.

Anoniem
4 juli 2021
Jo
3 juli 2021

Ijs, gebak en al het lekkers is heerlijk. Een fijn terras. Helaas gaat het bestellen via de site als je op het terras zit en is er weinig persoonlijk contact met de medewerkers. Erg onpersoonlijk en niet prettig.

...
25 juni 2021

Ze waren het ijs vergeten bij de bestelling, maar na een belletje is het weer goed gekomen. Heerlijke wafels en mijn dochter is gek van de cookie dough. Aanrader!!

Mariska
8 juni 2021

Ik vond het drinken enorm lekker en echt goed van smaak!! Ik miste alleen het persoonlijk contact met het personeel. Die was er niet of nauwelijks. Bestellen gaat allemaal digitaal... maar er kwam ook niemand even langs om te vragen of alles naar wens was. Door gebrek aan contact mis ik de hele verbinding met het café. Voelt te koud.

Rzia
2 juni 2021

Het is maar dat ik per se een ster moet klikken want anders had ik er geen een gegeven. Ik heb op het terras gezeten, gingerale besteld maar was er niet. Kreeg vieze glazen bij de drinken waar ik niet eens uit kon drinken. Ik hoopte dat de rest het goed zou maken maar het werd steeds erger. Ik had een acai bowl besteld. De naam zegt het al, bowl. Vervolgens krijg ik een waterige smoothie in een hoge beker met miezerige vulling. Vriendin had een pannekoek besteld die niet te eten was. Smakeloos, dik en hard. Al met al, geen cent waard. Toen ik het aangaf bij het meisje die er werkte, zei ze dat ze er niks beters van kon maken. Ze wist ook niet dat we op het terras zaten omdat de bestelling door een collega was opgenomen. Vandaar dus dat de ‘bowl’ in een beker zat. Heel gek want ik heb haar nog gesproken op het terras. En dan ga ik het nog maar niet hebben over hoe lang we moesten wachten. De pannekoek en bowl niet eens gegeten. als ik er een foto aan kon toevoegen, had ik het gedaan ma

Anneke
25 mei 2021
Jessica
24 mei 2021

Bestelling een uur te vroeg afgeleverd. Bezorger heeft geprobeerd ons te bellen, niet bereikt en het toen gewoon voor de deur gezet...Toen wij thuiskwamen dus gesmolten dessert voor de deur. Bezorger heb ik teruggebeld, zou opgelost worden maar helemaal niks meer vernomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Federica C
20 mei 2021

Heerlijk en snel bezorgd

Soukaina
14 mei 2021

Was heerlijk

Merel
2 mei 2021

Ik bestel hier best vaak. Maar de kwaliteit van de stukjes taart is echt zo wisselend. De ene keer een lekker groot Amerikaans stuk, de volge de keer weer een mini stukje. Dit is nu al meerdere keren gebeurd dus vandaar nu mijn review.

Judith
29 april 2021

Heerlijk gegeten van de bijzondere wafelbroodjes. Ook de milkshakes waren verrukkelijk! Op het zonnige terras kunnen genieten van de lunch. Top!

Ferdinand Van Dijk
19 april 2021

Niet gekregen wat ik besteld had

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisette
6 april 2021

OMG wat lekker. Ik weet niet wat ik lekkerder vond. De wafels met alle verschillende soorten toppings, de cheesecake de oreo cake. Heerlijk.

Romée
1 april 2021

Slechte prijs/kwaliteitsverhouding. Het was het geld en de calorieën niet waard.

Robin
15 maart 2021

Prima. Mooi herstel na de laatste keer. Prima kwaliteit zo. Goed bezig!

Luz
28 februari 2021

Despite a few Hiccups with a previous order My order today was great and everything was fresh. The food was delicious and the staff was very friendly!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
28 februari 2021

De desserts waren verrukkelijk. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

Sabine v viersen
13 februari 2021

2 slagroom besteld zat er maar 1 bij en dat was een verlept gesmolten hoopje, de faun bow cake zat hele vieze crème op smaakte bedorven! Duurde erg lang voor de bestelling er was terwijl wij vlak bij wonen meer dan een uur zitten wachten! Ik ga hier niets meer bestellen!

Marianne
12 februari 2021

De acai was als een soort sap, het hoort meestal wat dikker te zijn en een beetje bevroren. Het was ook gaan lekken in de tas dus niet helemaal goed bezorgd.

Sanne Visser
1 februari 2021

Dit was de eerste keer dat ik hier ben geweest en het was echt zo lekker. Ze hebben een uitgebreid assortiment, dus voor ieder wat lekkers. Kom zeker nog een keer terug!

Aline
13 januari 2021

Lekkerrrr

CLY
5 januari 2021

2 uur na bestelling wordt er geleverd dat het niet lukt wegens overmacht is niet erg maar laat de klant weten!! Heb meerdere malen gebeld werd niet opgenomen. Ik ben vaste klant zal zonder zijn om zo klanten te verliezen omdat de kwaliteit goed is!

Dominique
5 januari 2021

Het eten was lekker. Maar ik heb dingen gekregen die ik niet heb besteld en heb geen ijs en slagraam gehad mee gekregen

Tessa
27 december 2020

Volgens mij was het allemaal net ontdooid. Beetje karige porties. En 5 kwartier gewacht op de bezorging, telefoon werd niet opgenomen. Dacht eigenlijk dat ze dicht waren en dat het een fout van de website was dat we toch konden bestellen. Misschien hadden ze me beter even kunnen afbellen. Kwaliteit was niet goed en ik ben wel eens in die winkel geweest en toen zag het er beter uit.

Marjolein
24 december 2020

Heerlijk! En super vriendelijk. Top geregeld

Iris
23 december 2020

Het was allemaal lekker en zag er leuk uit, maar wel erg kleine stukjes taart / cheesecake. Dacht dat deze vorige keer groter waren ook.

Vrolijk
14 december 2020

Over het algemeen is het best een goede tent met lekkere producten. Helaas is er nu al twee keer achter elkaar zeer matig bezorgd. Eergisteren thuis besteld. Het was er binnen 8 minuten, super goed, helaas was de slagroom van 0,50 cent overal in de tas te vinden behalve op mijn ijsje. Gisteren bij mijn zus thuis besteldz net zo dichtbij als ons huis. Dit duurde ruim een uur en het telefoonnummer was niet in gebruik. Ik had namelijk baren kwartier al de e-mail dat ze onderweg zouden zijn, echter was het er dus pas 3 kwartier later en ik kon dus niemand bereiken. Niet heel netjes! Verder raad ik de producten wel echt aan. Leuke smaken ijs en nog veel meer lekkere desserts.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johar Jabor
31 oktober 2020

Twee desserts besteld en beide met extra kinder bueno en extra saus. We kregen de bestelling met minder Kinder Bueno dan we normaal kregen. Ook was de wafel niet goed ingepakt in de doos (half in de doos en half op de rand). Bezorging was wel super snel en vriendelijk.

Olga
3 oktober 2020
Melvin
10 september 2020

Hele lekkere framboos/wittechocolade wafel, ook de cocos aloha shake was erg lekker. Netjes En voorzichtig bezorgd

ronald
4 september 2020
Mari
1 september 2020

Het was erg lekker, echter ruim 1 uur na online bestelling werd het bezorgd. We werden verder niet geinformeerd over de status ofceen tegenmoetkoming ontvangen, erg jammer. We moesten het met de excusses doen van de bezorger die aangaf dat de accu's van de fietsen leeg waren...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.