Beoordelingen van Delightful Desserts Amersfoort

Recente recensies van Delightful Desserts Amersfoort

4 sterren na 29 reviews

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het drinken enorm lekker en echt goed van smaak!! Ik miste alleen het persoonlijk contact met het personeel. Die was er niet of nauwelijks. Bestellen gaat allemaal digitaal... maar er kwam ook niemand even langs om te vragen of alles naar wens was. Door gebrek aan contact mis ik de hele verbinding met het café. Voelt te koud.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is maar dat ik per se een ster moet klikken want anders had ik er geen een gegeven. Ik heb op het terras gezeten, gingerale besteld maar was er niet. Kreeg vieze glazen bij de drinken waar ik niet eens uit kon drinken. Ik hoopte dat de rest het goed zou maken maar het werd steeds erger. Ik had een acai bowl besteld. De naam zegt het al, bowl. Vervolgens krijg ik een waterige smoothie in een hoge beker met miezerige vulling. Vriendin had een pannekoek besteld die niet te eten was. Smakeloos, dik en hard. Al met al, geen cent waard. Toen ik het aangaf bij het meisje die er werkte, zei ze dat ze er niks beters van kon maken. Ze wist ook niet dat we op het terras zaten omdat de bestelling door een collega was opgenomen. Vandaar dus dat de ‘bowl’ in een beker zat. Heel gek want ik heb haar nog gesproken op het terras. En dan ga ik het nog maar niet hebben over hoe lang we moesten wachten. De pannekoek en bowl niet eens gegeten. als ik er een foto aan kon toevoegen, had ik het gedaan ma

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling een uur te vroeg afgeleverd. Bezorger heeft geprobeerd ons te bellen, niet bereikt en het toen gewoon voor de deur gezet...Toen wij thuiskwamen dus gesmolten dessert voor de deur. Bezorger heb ik teruggebeld, zou opgelost worden maar helemaal niks meer vernomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier best vaak. Maar de kwaliteit van de stukjes taart is echt zo wisselend. De ene keer een lekker groot Amerikaans stuk, de volge de keer weer een mini stukje. Dit is nu al meerdere keren gebeurd dus vandaar nu mijn review.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de bijzondere wafelbroodjes. Ook de milkshakes waren verrukkelijk! Op het zonnige terras kunnen genieten van de lunch. Top!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet gekregen wat ik besteld had

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

OMG wat lekker. Ik weet niet wat ik lekkerder vond. De wafels met alle verschillende soorten toppings, de cheesecake de oreo cake. Heerlijk.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte prijs/kwaliteitsverhouding. Het was het geld en de calorieën niet waard.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Mooi herstel na de laatste keer. Prima kwaliteit zo. Goed bezig!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Despite a few Hiccups with a previous order My order today was great and everything was fresh. The food was delicious and the staff was very friendly!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De desserts waren verrukkelijk. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 slagroom besteld zat er maar 1 bij en dat was een verlept gesmolten hoopje, de faun bow cake zat hele vieze crème op smaakte bedorven! Duurde erg lang voor de bestelling er was terwijl wij vlak bij wonen meer dan een uur zitten wachten! Ik ga hier niets meer bestellen!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De acai was als een soort sap, het hoort meestal wat dikker te zijn en een beetje bevroren. Het was ook gaan lekken in de tas dus niet helemaal goed bezorgd.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was de eerste keer dat ik hier ben geweest en het was echt zo lekker. Ze hebben een uitgebreid assortiment, dus voor ieder wat lekkers. Kom zeker nog een keer terug!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrr

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur na bestelling wordt er geleverd dat het niet lukt wegens overmacht is niet erg maar laat de klant weten!! Heb meerdere malen gebeld werd niet opgenomen. Ik ben vaste klant zal zonder zijn om zo klanten te verliezen omdat de kwaliteit goed is!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Maar ik heb dingen gekregen die ik niet heb besteld en heb geen ijs en slagraam gehad mee gekregen

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens mij was het allemaal net ontdooid. Beetje karige porties. En 5 kwartier gewacht op de bezorging, telefoon werd niet opgenomen. Dacht eigenlijk dat ze dicht waren en dat het een fout van de website was dat we toch konden bestellen. Misschien hadden ze me beter even kunnen afbellen. Kwaliteit was niet goed en ik ben wel eens in die winkel geweest en toen zag het er beter uit.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! En super vriendelijk. Top geregeld

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal lekker en zag er leuk uit, maar wel erg kleine stukjes taart / cheesecake. Dacht dat deze vorige keer groter waren ook.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen is het best een goede tent met lekkere producten. Helaas is er nu al twee keer achter elkaar zeer matig bezorgd. Eergisteren thuis besteld. Het was er binnen 8 minuten, super goed, helaas was de slagroom van 0,50 cent overal in de tas te vinden behalve op mijn ijsje. Gisteren bij mijn zus thuis besteldz net zo dichtbij als ons huis. Dit duurde ruim een uur en het telefoonnummer was niet in gebruik. Ik had namelijk baren kwartier al de e-mail dat ze onderweg zouden zijn, echter was het er dus pas 3 kwartier later en ik kon dus niemand bereiken. Niet heel netjes! Verder raad ik de producten wel echt aan. Leuke smaken ijs en nog veel meer lekkere desserts.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee desserts besteld en beide met extra kinder bueno en extra saus. We kregen de bestelling met minder Kinder Bueno dan we normaal kregen. Ook was de wafel niet goed ingepakt in de doos (half in de doos en half op de rand). Bezorging was wel super snel en vriendelijk.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere framboos/wittechocolade wafel, ook de cocos aloha shake was erg lekker. Netjes En voorzichtig bezorgd

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, echter ruim 1 uur na online bestelling werd het bezorgd. We werden verder niet geinformeerd over de status ofceen tegenmoetkoming ontvangen, erg jammer. We moesten het met de excusses doen van de bezorger die aangaf dat de accu's van de fietsen leeg waren...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.